Rispondi

Stamboom maken

jw27mp04r
male
Messaggi: 2
Albero : Grafico
Vedere il suo albero genealogico

Stamboom maken

Messaggio 08 dicembre 2019, 19:00

Heeft iemand een idee hoe men mensen die in Düsseldorf geboren zijn kan opzoeken om met een stamboom verder te kunnen werken?
Bedankt voor de info.

wimdeckers
wimdeckers
Moderator
Messaggi: 5792

Re: Stamboom maken

Messaggio 08 dicembre 2019, 20:46

Als U personen zoekt in andere stambomen op Geneanet, dan klikken op 'Zoek' in de menubalk, dan kiezen voor 'Database doorzoeken', en vervolgens de achter- en voornamen, of alleen de achternaam, en de plaats Düsseldorf invoeren, en op 'Zoeken' rechts onderin klikken.

Verder zou U eventueel voor bepaalde personen waar U vast loopt een berichtje op het forum kunnen plaatsen. Persoonlijk denk ik dan dat U de meeste kans heeft op het Duitstalige forum. Daarvoor gaat U naar het forum, en klikt U vervolgens linksboven in het scherm op 'Forumoverzicht'. Dan naar onderen scrollen tot aan 'Deutsch', en daar kiezen voor 'Genealogische Recherchen', en vervolgens voor 'Germany' (vraag meniet waarom dat daar in het Engels staat vermeld). Dan een nieuw onderwerp aanmaken,
Handig om daarbij in de titel in ieder geval een naam van een persoon en een plaats en eventueel periode te vermelden. De rest van de U bekende data, alsmede Uw vraag, kunt U dan in het bericht zelf schrijven.

Uiteraard kunt U dat bericht ook plaatsen op het Nederlandstalige forum via 'Genealogische opzoekingen' en 'Andere landen', maar daar kan de kans op een reactie wat kleiner zijn.

Voor beide fora geldt overigens dat U een e-mailbericht ontvangt op het moment dat er een reactie wordt gegeven. Dan klikken op het linkje om in het onderwerp te belanden.

jw27mp04r
male
Messaggi: 2
Albero : Grafico
Vedere il suo albero genealogico

Re: Stamboom maken

Messaggio 09 dicembre 2019, 10:05

Beste,

bedankt voor de info.
Groeten,
Jean Weltjens ;)

Rispondi

Torna a “Geneanet, technische vragen”